Laddar, vänta lite...

Sexdockor


När man vill ha en partner som går med på allt är det inget som slår sexdockan. Han eller hon är med på det mesta och kan göra det mesta. Han eller hon är dessutom lätt att förvara och ta fram när man själv vill det.

Sexdockor är en rolig partner i sexlivet vare sig man är ensam eller tillsammans med en partner. Sexdockor kanske framför allt är tänkta för onanilekar av olika slag, men med lite fantasi kan man låta sexdockan vara med i sexlekar tillsammans med sin partner. Som i det mesta som gäller sex och leklusta är det bara fantasin som sätter gränsen för vad sexdockan kan vara med på. Och han eller hon säger då aldrig nej.

Sexdockorna är människoliknande och upplåsbara figurer i naturlig storlek. De görs av plast eller latex för att inte bli smutsiga och för materialet ger skönt glid och är hudlikt. Materialet är ganska så hållbart men då dockorna är uppblåsbara får man se upp med vassa kanter som kan rispa ytan.

Det finns flera olika varianter på sexdockorna och några är mer naturtrogna än andra. Vill man satsa på en riktig sexdocka väljer man en lite lyxigare och påkostad variant som exempelvis Oriental Rose. Det höjer känslan av äkthet och definitivt njutningen under leken. Sexdockorna finns både i manlig och kvinnlig form. Kvinnorna kommer alltid med en vagina och ibland även med öppen mun och anus. Männen kommer med en dildo och ibland penetreringsvänligt anus.

Om man vill kan man få en manlig sexdocka med vibrerande dildo. Kvinnorna kommer ibland med vibrationskulor i vaginan och/eller i mun och anal för att ge en riktigt mysig känsla vid penetrering. Då kan upplevelsen bli mer intensiv än vid vanligt samlag. De mest avancerade kvinnliga dockorna kommer också med en sugeffekt som gör att upplevelsen blir fullständig.

Sexdockorna är enkla att förvara. Man släpper bara ut luften ur dem och de går ner i byrålådan. När man sedan vill använda dem igen, blåser man upp dem till naturlig storlek. Man tvättar sexdockan efter varje lek för att undvika infektioner och för att produkten ska hålla sig fräsch. Det gör man med en vattenbaserad tvållösning och ljummet vatten för att sedan låta torka innan man lägger den i förvaring till nästa gång.

Synonymer till sexdocka: knulldocka, kärleksdocka, uppblåsbar barbara

Fler guider och artiklar
Till kategorin sexdockor