• Leverans inom 24h
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 800:-

Din varukorg

0 0 kr

Om oss

På Intimera gillar vi homeparty

Vill du ha tips inför möhippan, svensexan eller företagsfesten?
Tveka inte att höra av dig till oss!

Intimera satsar helhjärtat på att tillfredsställa så många svenska kvinnor och män som möjligt genom att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Butiken grundades 2008 och har sedan dess över 40 000 nöjda kunder. Vi arbetar ständigt hårt för att bli ditt självklara val vid köp av intimprodukter.

Hos oss får du generösa returmöjligheter, snabba leveranser, låga priser och ett noga utvalt produktsortiment av sexleksaker och intimprodukter.

Ambitioner och mål

Intimera drivs av ett härligt gäng av positiva och idésprutande människor som brinner för det vi gör. Vi strävar alltid efter att inspirera och utbilda våra kunder.

Vi jobbar mycket med att normalisera den tabulagda stämpeln som fortfarande finns på just sexleksaker. För oss finns inga problem - bara nya möjligheter och utmaningar.

Njutning för alla

Vårt breda utbud av sexleksaker är noggrant utvalt för att kunna passa alla. Vi anser att alla oavsett singel, gifta, hetero, gay, ung som gammal har rätt till att få njuta. Vi arbetar även ständigt med att förbättra oss och hitta produkter som är slagkraftiga på marknaden.

Vi är prismedvetna och har en medarbetare som hela tiden håller koll på konkurrenter för att vi alltid ska kunna hålla ned våra priser så det ska passa allas plånböcker.

Kundservice i världsklass

Att våra kunder blir nöjda är otroligt viktigt och vi sätter därför hög kvalité på vår kundservice. Våra duktiga kundtjänstmedarbetare svarar på alla dina frågor mån-fre 9-15, så tveka inte på att höra av dig vid frågor.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss och därför levererar vi alltid dina produkter 100% i diskreta bruna lådor eller kuvert.

Se vår reklamfilm

Intimera goes all in - Styvbjörn och Intimera spelar poker.