• Leverans inom 24h
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 800:-

Din varukorg

0 0 kr
RFSU

RFSU

"Jag drömmer om en dag, då alla barn som föds är välkomna, alla män och kvinnor är jämlika och sexualiteten ett uttryck för innerlighet, ömhet och njutning."

Orden kommer från Elise Ottensen Jensen "Ottar" som 1933 startade Riksförbundet för Sexuell Upplysning, RFSU. För att hennes vision skulle kunna bli verklighet var sexualupplysning och reformer en nödvändighet. Vissa frågor var särskilt viktiga, som sexualundervisning i skolan, rätt till abort och tillgång till säkra preventivmedel.

För att finansiera verksamheten bildades RFSU:s försäljningsbolag, Sexualhygien u.p.a., där man sålde kondomer och som numera heter RFSU AB. Vinsten från detta företag gick till den ideella verksamheten. Precis så som det fortfarande fungerar.

RFSU AB:s affärsidé är att genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet, ge män och kvinnor ett mer lustfyllt och säkert sexualliv och därmed en bättre livskvalitet.

Överskott skapar resurser för Riksförbundet för Sexuell Upplysning att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

Köp dina sexleksaker och tillbehör från RFSU online till bra priser på Intimera.se. RFSU erbjuder produkter av hög kvalitet och drivs av en önskan att ge män och kvinnor ett mer lustfyllt och säkert sexliv. Här hittar du bland annat kondomer från RFSU, som Naked, en extra tunn kondom som ger en naturlig, skön känsla, Grande, en extra rymlig modell med generös form och Näkken, den gröna knottriga kondomen för ökad njutning. Vi har även glidmedlen Klick Silk Glide, Klick Natural Glide och Klick Soft Glide, intimtvätt med naturligt pH-värde samt Hair Helper som underlättar vid intimrakning och motverkar inåtväxande hår och utslag.

Kampanj
RFSU - Sense Me: Oh Yes! (40 ml)
149 kr 99 kr
Förhöj njutningen med denna stimulerande gel från RFSU.
Kampanj
RFSU Mixed - Variation of Your Favourites (30-pack)
175 kr 129 kr
Paket med sex olika kondomer. Gör det enkelt att hitta just din favorit!
RFSU Tight (10-pack)
79 kr
Kondomen med en lite tajtare passform som en enkel att trä på.
RFSU Thin (10-pack)
69 kr
Tunn kondom med extra glidmedel. Du känner knappt att du har den på dig.
Kampanj
RFSU - Sense Me - 3in1 Caring Massage Glide (150 ml)
99 kr 49 kr
Skön massagegel som även kan användas som glidmedel.
RFSU - Intim Ingrown Hair Cream (40 ml)
59 kr
Effektiv kräm som motverkar inåtväxande hårstrån och inflammerade hårsäckar.
Kampanj
RFSU Thin (30-pack)
175 kr 149 kr
Tunn kondom med extra glidmedel. Du känner knappt att du har den på dig.
Kampanj
RFSU Näkken (30-pack)
175 kr 149 kr
Den knottriga och tunna kondomen för ökad njutning.